GASTMA

Späť na profil
Počuli ste o varení Sous-Vide?

Počuli ste o varení Sous-Vide?

Sous-Vide (francúzsky „vákuum") udržiava celistvosť jedla pri jeho dlhšom zohrievaní na relatívne nízkych teplotách.

09.11.2018 | GASTMA | www.gastma.sk

Sous-Vide (francúzsky „vákuum") je technika varenia, ktorá udržiava celistvosť jedla pri jeho dlhšom zohrievaní na relatívne nízkych teplotách. Dve základné premenné sú: teplota a čas.   Pomalé varenie ...
Vyhľadávanie
Vyhľadať
Monitoring
Odoslať Viac
VÝHODY REGISTRÁCIE

Publikovanie PR správ
Zápis v katalógu
SEO spätné odkazy
Monitoring

Vyskúšaj zdarma 
Array
(
    [type] => 8192
    [message] => Optional parameter $level declared before required parameter $parentid is implicitly treated as a required parameter
    [file] => /data/c/8/c852813c-164d-4596-bb3a-297fe5ab4a77/spravodajstvo.sk/web/modules/models/menus.php
    [line] => 449
)